TEKLİF AL Yol Tarifi Al
İkinci El Araç Piyasası Hareketlendi İşte Konya Rent A Car İle Öngörülen Yılın Son Çeyreğinde Beklenen Zam Oranı
Buradasınız: Anasayfa / Blog
22 Eylül 2021, Çarşamba
İkinci el araç piyasası hareketlendi İşte konya rent a car ile öngörülen yılın son çeyreğinde beklenen zam oranı
İş ve okullara dönüşlerin başlaması ve çip krizi nedeniyle ÖTV indiriminden yararlanamayan tüketici çareyi ikinci el araçta buldu
İkinci el araç piyasası hareketlendi İşte konya rent a car ile öngörülen yılın son çeyreğinde beklenen zam oranı

ÖTV matrah düzenlemesi sonrası sıfır araç pazarında artış gözüktü. Ancak konya renta a car çip krizi ve derinleşen stok sorunu nedeniyle tüketicinin ÖTV düzenlemesinden faydalanamadığını gözlemledi. Bu nedenle talep ikinci el pazarına kaydı.

Bunula beraber uzun süredir kapalı olan okullar ve ofislere dönüşlerin başlaması, otomobil piyasasına dahada hareketlilik kattı. Konya araç kiralama, eylül ayı araç alım yapmak isteyenlerin sayısının önemli ölçüde artış gösterdiğine dikkat çekiyor.

Konya rent a car, ikinci el pazarında şimdilik arz sorunu yaşanmadığını gözlemliyor. Hatta konya rent a car olarak sizlere ikinci el araç almak için doğru zaman bu ay diyebiliriz. Konya rent a car gelecek ay fiyatların artacağını ve stoklarda azalma olacağını ön görüyor.

Konya oto kiralama olarak içindede bulunduğumuz önemli bir hususta şudur;

Normalde yaz sezonunu bitmesine paralel kısa dönem araç kiralamadan dönen araçlar, ikinci el piyasasında önemli ölçüde arz yaratıyordu. Ancak sezonun bitmesine rağmen konya rent a car olarak bizde dahil birçok kiralama şirketi yerine yenisini koyamama endişesiyle araçları satmak yerine filomuzda tutuyoruz.

Diğer yandan çip krizi başında pekte önemsenmiyorken önemli ölçüde pazara yeni araç girişini kısıtlıyor. Bu nedenle konya rent a car özellikle ekim ve kasım aylarında artması beklenen talep karşısında stok sorunu yaşanacağını dile getiriyor.

Konya araba kiralama olarak taleplerin artmasına bağlı olarak fiyatlarında yükselişe geçeceğini söylemekte fayda var.

Yıl sonuna kadar kur, faiz ve sıfır kilometredeki stok kriterleriyle paralel olarak konya rent a car yüzde 8'lik bir arttış beklentisi olduğunu belirtiyor.